Kerkstraat 13, Wissenkerke VERKOCHT

Kerkstraat 13, Wissenkerke VERKOCHT 2018-01-24T08:54:24+00:00

Project Description

Kerkstraat 13,Wissenkerke, € 85.000,- kosten koper.

In de kern van het dorp, bieden wij aan een ruim, op te knappen, tussenwoning met vrijstaande garage. Deze karakteristieke woning dient volledig gemoderniseerd en aangepast te worden naar de eisen van deze tijd maar biedt vele mogelijkheden. Voorzien van o.a. woonkeuken, woonkamer met balkenplafond en glas-in-lood ramen. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een grote ruimte (ca. 40 m²!) welke nog vrij in te delen is en gerenoveerd dient te worden. De woning mag ook als 2e woning bewoond worden (deeltijdwonen).

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, toegang tot de fraaie royale woonkamer (ca. 35 m²) waarbij de authentieke elementen behouden zijn gebleven zoals, balkenplafond en glas-in-lood ramen.
Woonkeuken (ca. 20 m²) met eenvoudig aanrechtblok. Toegang tot portaal met deur naar achtergelegen terras, trapkast, badkamer met aparte doucheruimte/toiletruimte. Trapopgang.

Verdieping:
Overloop, toiletruimte, 2 slaapkamers aan de achterzijde (resp. afm. ca. 16 m² en 13 m²) waarvan 1 met wastafel.
Via overloop te bereiken ruimte aan voorzijde welke geheel gerenoveerd dient te worden (ca. 40 m²!) maar door de grote ruimte vele mogelijkheden heeft (evt. creëren badkamer of 2 ruime slaapkamers).

Algemeen:
Verwarming middels nieuwe cv-ketel (merk: Remeha, bouwjaar, 2015).
De woning is deels geïsoleerd middels dubbele beglazing.
Achtertuin gelegen op het zuiden, met achterom.
Vrijstaande extra grote garage (afm. ca. 580 x 430) met extra verdieping.

Perceelsopp.: 222 m². Inhoud ca.: 420 m³. Oplevering: in overleg.