Veerweg 37, Kamperland, Vraagprijs € 625.000.- kk

|, Kamperland, Zowel permanent als recreatieve bewoning toegestaan|Veerweg 37, Kamperland, Vraagprijs € 625.000.- kk
Veerweg 37, Kamperland, Vraagprijs € 625.000.- kk 2018-04-16T08:44:18+00:00

Project Description

Vrijstaande villa in hartje Kamperland. Momenteel is dit prachtige beeldbepalend pand in gebruik als restaurant maar biedt vele aantrekkelijke bestemmingen (op aanvraag) zoals: hotel/bed and breakfast, woongroep, (praktijk)woning of woning met kantoor…

Het betreft een royaal pand (ca. 2500m3! op een riant perceel eigen grond (1.261 m²) met een grote tuin rondom. Dit voormalige bankgebouw is o.a. voorzien van een inloopkluis, 6 slaapkamers (meerdere te realiseren) en tuinhuis.

Het pand is gelegen in het centrum van het dorp, dichtbij alle voorzieningen, Veerse Meer/jachthavens en Noordzee strand (5 km). Middelburg, Goes en Zierikzee liggen op ca. 20 autominuten afstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree met meterkast met rechts de toegang tot het woonhuis en links een grote open ruimte momenteel in gebruik als restaurant voorzien van een nieuw plavuizen vloer (grote tegel) voorzien van vloerverwarming. Aan de zijgevel is er een schuifpui met toegang tot de patiotuin. Aparte ruimte. Toiletvoorziening (dames en heren apart). Keuken, bijkeuken en magazijn/berging.
Het woongedeelte heeft een aparte ingang. Hal, inloopkluis, open keuken met kookeiland, schuifpui naar patio-tuin, riante woonkamer.
Trap naar verdieping (via hal).

1e Verdieping:
Royale overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers, vernieuwde aparte toiletruimte. Moderne badkamer met douchecabine, toilet, bidet en wastafel. Slaapkamer 4 is te bereiken via slaapkamer 3.

2e Verdieping:
Royale overloop, bergkast met cv-installatie, 2 slaapkamers.

Algemeen:
Het pand wordt verwarmd middels een 3 cv-installaties (merk: Vaillant/Nefit bj. resp.: ca. 2015, 2000),  vloerverwarming . Warmwatervoorziening deels middels boiler.

Het pand is grotendeels geïsoleerd (dubbele beglazing, dakisolatie, wandisolatie).

De voor/zij-tuin is voorzien van bestrating, glazen schuttingen en deels groen en verzorgd aangelegd. Parkeerruimte is te realiseren voor meerdere auto’s.

De mogelijkheid bestaat de naastgelegen woning aan te kopen.

Perceelsopp.: 1.261 m². Inhoud pand ca.: 2.500 m³. Oplevering: in overleg.