Voorstraat 22 2018-01-11T11:34:15+00:00

Project Description

Wissenkerke, Voorstraat 22

Halfvrijstaand royaal woonhuis met garage en evt. winkelruimte in hartje Wissenkerke met alle voorzieningen binnen handbereik! Het pand is o.a. voorzien van 3 grote slaapkamers, binnendoor bereikbare garage en binnenplaats. De winkelruimte is momenteel operationeel maar kan ook gemakkelijk bij de woning betrokken worden.

Begane grond
Winkelruimte: aparte vooringang met hal voorzien van meterkast. Toegang tot winkelruimte groot ca. 20 m2. met achterin deur naar hal woning. Woning: via aparte zij-ingang, grote hal cq. bijkeuken met kastruimte en toegang tot winkel en garage. Tussen(eet)kamer met daklicht met aan voorzijde de woonkamer moet toegang naar trapopgang. Aan achterzijde is de keuken gelegen, voorzien van eenvoudige keukeninrichting in U-vorm en inbouwapparatuur te weten: koelkast en vriezer, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Portaal met bergkast en toilet. Toegang tot achtertuin/plaats.

Verdieping:

Grote overloop met toegang tot nog te creëren dakterras, 2 slaapkamers en badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Eenvoudige badkamer voorzien van wastafel, 2e toilet en douchehoek. Via trappetje te bereiken overloop voorzien van cv-ketel en bergruimte achter knieschotten. Slaapkamer.

Bijzonderheden
De begane grond is gedeeltelijk voorzien van een laminaat vloer, deze dient gedeeltelijk vernieuwd te worden.
Verwarming middels cv-ketel (Vaillant, bouwjaar 1994) en vloerverwarming in de badkamer.
Isolatievoorzieningen  middels dubbel glas en dakisolatie.Garage afm. ca. 410 x 460m.

Perceelopp. 148 m2. Inhoud ca. 400 m3. Oplevering: in overleg

Vraagprijs € 165.000,- kk

Perceeloppervlakte: 148m2