bemiddeling 2018-01-11T11:34:09+00:00

Verkoopbemiddeling
Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Van het promoten van de woning tot het onderhandelingen over de prijs en de uiteindelijke verkoop: met de expertise van T.A. Makelaardij weet je dat je de juiste keuze maakt. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over onze mogelijkheden en manier van werken. Bij verkoopbemiddeling vragen wij in tegenstelling tot andere makelaars geen opstartkosten.

Aankoopbemiddeling
Gaat u een woning kopen? Dan komt er veel op u af. Regelgeving, vergunningen, onderhandelingen over de aankoopprijs etc. Het is een slimme stap om dan een makelaar te vragen die met u mee gaat. Als deskundige kunnen wij u helpen met de juiste beslissing. We helpen u letten op dingen die u misschien zelf over het hoofd ziet, maar wel belangrijk zijn bij de aankoop.

De aankoopbemiddeling doen we op ‘no cure no pay’ basis. Mocht de opdracht uitlopen tot definitieve koop, dan brengen we onze kosten pas in rekening. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Verhuurbemiddeling
Ook als u een woning wilt verhuren, voor recreatie of particulier, bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring die wij hebben in de verhuur, kunnen we adviseren, informeren en bovendien diverse administratieve taken van u overnemen.