Duinweg 15, Renesse VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Duinweg 15, Renesse VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD 2018-05-29T10:59:54+00:00

Project Description

Duinweg 15, Renesse VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving. Deze methode van verkoop is gekozen om zo iedere koper een gelijke kans te geven om deze woning te bemachtigen!

Letterlijk aan de voet van de duinen, op steenworp afstand van het Noordzeestrand ligt deze  vrijstaande bungalow (ook als tweede woonhuis te bewonen) met o.a. 3 slaapkamers, oprit en royale tuin rondom (erfpacht).
Gelegen in een groene lommerrijke omgeving met het bruisende dorp op gepaste afstand (ca. 1,5 km). Renesse, een gezellig toeristendorp ook wel ‘De Kroon Op Zeeland’ genoemd. U kunt genieten van de vele terrassen in Renesse maar ook winkelen in een van de vele winkels in het dorp. Een prachtige kustplaats met 17 km aan zandstranden maar ook gelegen nabij het recreatie- en watersportgebied het Grevelingenmeer. Zierikzee ligt op ca. 15 autominuten, Rotterdam ca. 60 autominuten.

Indeling:
Entree/hal met toegang naar de lichte woonkamer met deur naar terras/veranda en prachtig uitzicht over het duinlandschap. Deur met toegang naar een slaapkamer. Halfopen keuken met lichte inrichting voorzien van losse keukenapparatuur te weten, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en wasmachine. Cv-installatie. Deur naar tuin.
Vanuit hal te bereiken badkamer met toilet en douche met douchescherm.
3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met wastafel. Meterkast.

Tuin:
Heerlijk zonnige tuin rondom gelegen met uniek uitzicht over het duinlandschap.
Berging, aangebouwde fietsenstalling. Eigen oprit.

Algemeen:
Vernieuwen binnen de richtlijnen van het bestemmingsplan is toegestaan.
Verwarming: middels vernieuwde centrale verwarming HR-ketel (merk: Nefit).
Isolatievoorzieningen: deels dubbele beglazing.
De woning mag permanent en als 2e woning bewoond worden (recreatief verhuren niet toegestaan).
De garage/schuur (afm. ca. 5×3) is voorzien van o.a. nieuwe dakbedekking en openslaande deuren. Canon per jaar € 2.305,-.

Verkoopprocedure verkoop: 3 kijkdagen worden er georganiseerd en wel vrijdag 4 mei, vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei; alle dagen van 13:00 tot 17:00 uur. Vooraf dient u een afspraak in te plannen op de bekende contactgegevens.
De inschrijvingsvoorwaarden en bijbehorende documentatie kunt u opvragen bij T.A. Makelaardij. Bod vanaf € 380.000,- kk.

Perceelsopp.: 500 m² erfpacht + ca. 121m2 (Waterschap)  Inhoud woning ca.: 220 m³.

Verkoop bij inschrijving, vraag naar de voorwaarden